Stolt!

Cyklade en mil förut idag på typ 40 minuter. Det snöade och blåste. I sommar ska jag cykla till John och Emma som bor i Blomstermåla. Ca 1,5 mil dit.
Var nyss hos farfar och tände ett ljus hos honom. Saknar honom jättemycket. Känns jättejobbigt att tänka på att han inte finns längre.
Det har gått 8 år, men jag saknar dig ändå. Jag kommer aldrig glömma dig.

Långfredag!

Idag är jag ledig eftersom det är låmgfredag! Igår hämtade vi datorn som Pierre har fixat. Ska testa om man kan spela sims på den snart. Hoppas det, då blir jag glad!
Bloggar lite mer senare

Fan.

Har sån jävla ångest. Jag orkar inte mer. Har lagt mig i sängen med Norlie och KKV i lurarna. Det känns bra. Slippa omvärlden.
Var hos John och Emma en stund. Det var trevligt, men när jag kom hem ville jag bara skrika. Tål inte min familj längre. Jag vet inte varför. Skulle vilja flytta hemifrån nu. Eller bo hos John och Emma några dagar. Skulle vara jättebra!
Har börjat cykla varje dag nu. Hoppas det håller kvar enda tills snön kommer i vinter igen.

Mar. 28, 2013

Ryktet har gått och du borde berättat att mötet med oss blir en blodig vendetta.

Chillin'

Sitter i soffan med Mamma, Sofia, John och Emma. Vi kollar lite på Tv och pratar lite. Ganska mysigt. Saknar min härliga brorsa.

Mar. 27, 2013

Det känns som att ibland när jag står fast så växer jag, ingenting står över mig. Jag vill känna känslan av att vara där.
Jag känner det nu, när jag står på toppen och tittar ner.

Godmorgon!




När jag kom ner till köket och kollade ut genom fönstret var detta det första jag såg. Mina två underbara och älskade katter. Och all denna jävla snö. Jag vill inte ha mer snö, jag vill ha sommar och sol.

Idag slutar jag halv fyra. Fan vad segt.

~

Idag känner jag mig vacker. Jag är inte vacker, men jag känner mig vacker. Det är en utav världens två bästa känslor.
Att känna sig vacker och att känna sig älskad.

Städning och frukt.

Har fixat/städat rummet lite. Dammsög upp alla mina vänner, Dammråttorna. Nu blir det Sveriges Mästerkock med några skurna kiwibitar.
Känner mig så glad just idag.



Godafton.

Nu äter jag tuggummi. Thihihi

fan

Åh jag vill inte mer! Döda mig.

Kinderägg-samling







Något ingen utav er visste om mig var min kinderägg samling. Jag tycker om dessa "leksaker" och bygga ihop lite. Vissa är jättegamla och några är nyare. Det är inte alla på bilderna. Har tappat bort många. Det bästa med kinderäggen är att man aldrig vet vad man får, chokladen är jättegod och sakerna man får är färgglada, söta och roliga.

Åh, jag gråter.

Jag gråter. Så jävla hemskt.
Robin Stark har lämnat världen och ska nu ut på andra äventyr.
Cancer, vad är det för skit. Ingen ska behöva drabbas av det.
Robin Stark var en bekant till min bror och hans flickvän. De var väl inte "kompisar" men de smsade lite då och då. Igår när vi pratade om honom när John var här så såg jag tårarna i hans ögon. Jag mådde dåligt av att se han så. Usch. Jag försökte att inte börja gråta igår. Så sorgligt.

Vila i frid, Robin Stark. ♥

.

Kreativ rubrik.

Jag är så jävla förvirrad. Kanske inte ska skriva varför för att en viss person kan läsa detta. Usch. Fy, Blää.

Mar. 15, 2013



Fredagkväll

John och Emma kom förbi och pratade massa. De åkte nyss.
Just nu myser jag med potatiskissen och äter patroner. Snart börjar finalen av Farmen. Fan vad tråkigt att det är slut. Buuh. Kommer sakna det. Vill att Big Brother ska börja igen! Vår familj var beroende av det. Speciellt jag. "Åh, jag vill se Big Brother". Haha!

"Thihihi"

Haha. Har inte bloggat på några dagar, men jag har inte haft tid. Pluggat på No provet vi hade idag. Det gick skit. Fattade inte frågorna. Buuh.
Igår var klassen på Kalmar slott och var på guidad tur i fängelserna. Det var väldigt intressant och spännande. Tänk att sitta i en mörkt kall håla. Usch. Det får en att tänka efter hur bra vi har det som lever idag.
När vi kom till busstationen från slottet så ser jag Adam, min systers pojkväns lillebror. Han var ganska söt.
När jag kom hem så frågade Sofia om jag hade sett Adam för hon hade fått ett sms av David och frågade om jag hade varit i Kalmar idag för att hans lillebror hade sett någon som var jättelik henne. Fattaru??!?!!?!
Jag bakade muffins nyss. När jag skulle ta ut de så brände jag mig så nu gör det apont.

Bloggar lite mer senare. Pöss.

Godmorgon!

Godmorgon!
Tisdagmorgon och jag är depp.
Slutar 13.25 idag, ganska gutt. Först har vi franska, no, lunch, no, klf sen engelska, fast jag ska till kuratorn på engelskan. Har ingen lust att gå dit. Jag tycker verkligen inte om henne. Aja, får hoppas att det blir en snabb dag idag. Kanske blir det som igår.

Bloggar mer efter skolan. Baaaah.

Hur har dagen varit egentligen?

Jag vet inte hur dagen har varit idag. Känns som att jag inte har varit vid liv idag. Var så tyst och lugn. Hade inte ork till något annat.

Först i skolan hade vi krd. Då gick vi till aulan och fick lite information om vad vi kunde välja till aktivitetsveckan vecka 20.
1a val: Textilslöjd
2a val: Franska
3dje val: So
4de val: Engelska
5te val: Svenska
6tte val: Matte

Sen hade vi matte. Hade bara 35 minuters matte eftersom valet tog längre än krd-tiden.
Efter matten hade vi svenska. Vi läser en bok som heter Tillsammans. Den är faktiskt helt okej. När vi har läst klart de ska vi göra recension på den. Längtar tills vi är klara med den för då ska vi vara datorsalen och hålla på med något datorspel. Mission maker. Vi får bygga som en egen värld. Ska bli jättekul!
Efter svenskan var det klf, men det var bara två som skulle gå, så vi åt lite tidigare.
På son efter lunch så pratade vi om lagar osv. Väldigt kul, faktiskt! Jag satt och ritade hela tiden, men lyssnade också.
Efter son hade vi musik. Lärde mig var F, G, A, C, D, B och E satt på basen. Vi var i två grupper. Ena gruppen var i musiksalen och andra var i K4, sen bytte vi efter en halvtimme.
Franskan var som vanligt.
Slutade halv fyra.

Nu blir det väl att få alla tankarna iordning och snacka lite med Fanny.
Orkar verkligen inte med livet längre.
Hoppas ni har det bra!

Mar. 11, 2013

Jag känner att jag har tappat orken till allt. Kände verkligen inte igen mig idag. Har inte varit såhär tyst och seg på länge. Åh, jag orkar inte.

Fenny Bebby ♥

Hihi. Gillar dig. ♥








Ååhh

Just nu har jagn känsla av att jag inte fattar något just nu. Jag hatar den känslan. Man vet inte vem man är eller vad som händer.

ASDFGHJKL

Snygg rubrik.
Ligger i sängen med musik i lurarna. Har haft så jävla ont i ryggen idag, så det var väligt segt att gå i Kalmar idag.
Först så köpte jag allt jag behövde och hade tänkt att jag skulle köpa, åt på Mc Donald's, lämnade Anna vid bussen och hälsade på brorsan och Emma i Ålem. John och jag satt ensamma i vardagsrummet och han körde lite TV-spel och vi pratade lite om skolan osv. Kändes bra att prata med honom. Känns verkligen som att han bryr sig och förstår.
Känslan av att det är måndag imorgon suger. Fast måndagar brukar gå väldigt snabbt. Veckorna brukar också gå väldigt snabbt. Jag har ett eget sätt för veckorna att gå snabbare. Tänk att det är måndag idag, och innan du vet ordet av det så är det fredag och helg! Ska försöka sova snart, så jag orkar med morgondagen och att ryggvärken försvinner.
Godnatt.






Haul - H&M / Åhlens

Idag var jag i Kalmar och köpte lite nagelsaker. Köpte lite nageldekorationer, ett guldigt glitterlack, myrraolja och ett baslack.


H&M - 39, 50 kr

H&M - 39, 50 kr

H&M - 19, 50 kr

Åhléns - 40 kr

Åhléns - 70 kr

-

Varför ska jag vara den som lyssnar på andra?
Varför ska jag vara den som ingen lyssnar på?
Varför ska jag vara den som mår såhär?
Varför ska jag vara den som inte får hjälp?
Varför ska jag vara den som gråter mig till sömns?
Varför lever jag?

Lågt batteri.

Usch. Har lågt batteri på mobilen och jag orkar inte hämta laddaren. Kollar lite på TV och väntar på att Farmen ska börja.
Jag och Fanny diskuterar förhållanden och skit. Skulle vilja ha en kille just nu, men jag vill inte bli klassad som slampa. Hehe.

Blää.

Ida klagar på att jag inte uppdaterar. Så jag hämtade appen igen, den laggade förut. Men nu ska jag ta tag i bloggandet igen.

RSS 2.0