Tjockar mig med Pelle.

Sitter i soffan framför TVn med Pelle och äter chips och kollar på Rasmus på luffen. Tror det bara blir att sitta här i pyjamas hela dagen.

Julnaglar.

Målade mina naglar i jultema. Vi får se om jag får lust/inspiration till andra handen imorgon.


Plugg, plugg, plugg...

Har bäddat ner mig i soffan då varmt och mysigt. Ska plugga till svenska-förhöret imorgon.
Idag har det varit en väldigt tuff dag i skolan. Vi får se om jag har lust att blogga mer senare när jag pluggat substantiven...

Faffa Lasse.

Sitter i soffan och skriver med vackraste Lasse. Insåg nyss hur mycket hon verkligen betyder för mig. Jag saknar henne som fan. Hon är mitt allt. Utan henne är jag ingen. Hon finns alltid där för mig.


Puss, min älskade Faffa. <3:*

Spy på falska människor.

Jag är fortfarande mer rädd för zombies än falska människor. Människor över huvud taget.
Falska människor får mig att vilja spy, vilket passar bra då jag kan spy på de. Falska människor är så jävla fega. Usch, fy och blä. Döda! Döda!

Barnunge.









Helg!!

Idag är det fredag och imorgon är det helg. Gutt att vara ledig, men skulle hellre vara i skolan. Bara att det finns så jävla många falska människor. Usch för de. Jag är hungrig. Som Ida hade sagt, Fuck My Life. Snart blir det kyckling. Ska bara lämna Sofia hos en kompis. På tal om syskon så har Anna kommit hem! Jippey!! Har saknat henne sååå mycket.

Får se om jag uppdaterar mer senare. Pöss på dig fjortis Latsson (du vet vem du är). Puss på er andra också. <3<3<3

Usch, fy och blä.

Kollar på världens sämsta julkalender. De gamla julkalendrarna är mycket bättre. Jag ska gå till skolan, för att det är snö och halt. Ha't bäst.

Oppan Blobfish Style.

RSS 2.0